Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9767646
ΚΑΡΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Περιοδοντολογία
Είναι το τμήμα που ασχολείται με την διάγνωση και θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου. Οι νόσοι του περιοδοντίου είναι οι ουλίτιδες και οι περιοδοντίτιδες. Το περιοδόντιο είναι το όργανο που θεμελιώνεται το δόντι και από έξω προς τα μέσα αποτελείται από:
Εμφυτεύματα
Τα εμφυτεύματα είναι ο σύγχρονος τρόπος για να αντικαταστήσουμε χαμένα δόντια. Είναι σχεδόν ισάξια των δοντιών διότι προσφέρουν: απόλυτη ικανοποίηση στην λειτουργία, υψηλή αισθητική και ασφάλεια κατά την μάσηση, ίδια ή μεγαλύτερη από τα φυσικά δόντια.
Αισθητική Οδοντιατρική
Ένα φωτεινό χαμόγελο με λευκά δόντια και υγιή ούλα δεν είναι θέμα τύχης αλλά κάτι που μπορούμε να αποκτήσουμε και να απολαύσουμε όλοι μας. Στην κλινική μας δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να το αποκτήσουν προσφέροντας άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές.
Ορθοδοντική
Είναι η θεραπεία που οδηγεί τα δόντια στην κατάλληλη θέση στα οδοντικά τόξα, καθοδηγεί τις γνάθους σε αρμονική σύγκλειση. Ορθοδοντική θεραπεία χρειάζεται κάθε άνθρωπος που έχει κακή θέση δοντιών όπως:
Δείτε όλες τις υπηρεσίες της PERIOCLINIC
Γενική Οδοντιατρική
Γενική οδοντιατρική είναι ο τομέας που ασχολείται με την θεραπεία των τερηδονισμένων δοντιών, που είναι τα σφραγίσματα και οι ενδοδοντικές (απονευρώσεις). Μια σοβαρή αιτία καταστροφής των δοντιών είναι η τερηδόνα (σάπισμα).
Προσθετική
Είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την αντικατάσταση χαμένων δοντιών. Ανάγκη προσθετικής θεραπείας έχει κάθε άνθρωπος ο οποίος έχει χάσει ένα ή περισσότερα δόντια.
Χειρουργική Στόματος
Η χειρουργική στόματος περιλαμβάνει όλες τις επεμβάσεις που γίνονται με εφαρμογή τοπικής αναισθησίας και είναι μέσης βαρύτητας. Ανάγκη χειρουργική στόματος έχουν ασθενείς που υποφέρουν από προβλήματα που οφείλονται σε δόντι, στο περιοδόντιο και στους μαλακούς ιστούς.
Προληπτική Οδοντιατρική
Στην κλινική μας η πρόληψη αποτελεί την πρώτη επιλογή σταθμό για την αντιμετώπιση των ασθενών μας. προτεραιότητα είναι ο ασθενής να αποφεύγει τις αρρώστιες του στόματος ή να τις ανακαλύπτει στα πρώιμα στάδια ώστε να θεραπευτούν εύκολα και γρήγορα.