ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σύνθετες θεραπείες απ' όλο το φάσμα της οδοντιατρικής

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα οδοντιατρικών υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά τις πιο πρόσφατες μεθόδους σε ανταγωνιστικές τιμές. Εστιάζουμε στην υγεία δοντιών και περιοδοντίου συμβουλεύοντας και εκπαιδεύοντας τους ασθενείς μας για τον τρόπο που θα μπορέσουν να διατηρήσουν ένα υγιές χαμόγελο.

Είναι το τμήμα που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου. Οι νόσοι του περιοδοντίου είναι οι ουλίτιδες και οι περιοδοντίτιδες. Η θεραπεία  εκτελείται  με την τεχνολογία των laser. Σκοπός της θεραπείας είναι η διατήρηση των φυσικών δοντιών στη θέση τους σε βάθος χρόνου.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 210 9767645-46

Τα εμφυτεύματα είναι ο σύγχρονος τρόπος για να αντικαταστήσουμε χαμένα δόντια. Είναι σχεδόν ισάξια των δοντιών διότι προσφέρουν: απόλυτη ικανοποίηση στην λειτουργία, υψηλή αισθητική και ασφάλεια κατά την μάσηση, ίδια ή μεγαλύτερη από τα φυσικά δόντια.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 210 9767645-46

Ένα φωτεινό χαμόγελο με λευκά δόντια και υγιή ούλα δεν είναι θέμα τύχης αλλά κάτι που μπορούμε να αποκτήσουμε και να απολαύσουμε όλοι μας. Στην κλινική μας δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να το αποκτήσουν προσφέροντας άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 210 9767645-46

Γενική οδοντιατρική είναι ο τομέας που ασχολείται με την θεραπεία των τερηδονισμένων δοντιών, που είναι τα σφραγίσματα και οι ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις). Μια σοβαρή αιτία καταστροφής των δοντιών είναι η τερηδόνα (σάπισμα).

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 210 9767645-46

Είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την αντικατάσταση χαμένων δοντιών. Ανάγκη προσθετικής θεραπείας έχει κάθε άνθρωπος ο οποίος έχει χάσει ένα ή περισσότερα δόντια.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 210 9767645-46

Η χειρουργική στόματος περιλαμβάνει όλες τις επεμβάσεις που γίνονται με εφαρμογή τοπικής αναισθησίας και είναι μέσης βαρύτητας. Ανάγκη χειρουργική στόματος έχουν ασθενείς που υποφέρουν από προβλήματα που οφείλονται σε δόντι, στο περιοδόντιο και στους μαλακούς ιστούς.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 210 9767645-46

Στην κλινική μας η πρόληψη αποτελεί την πρώτη επιλογή που είναι σταθμός για την αντιμετώπιση των ασθενειών. Προτεραιότητα είναι ο ασθενής να αποφεύγει τις αρρώστιες του στόματος ή να τις ανακαλύπτει στα πρώιμα στάδια ώστε να θεραπευτούν εύκολα και γρήγορα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 210 9767645-46

Περιοδοντολογια

Διάγνωση και θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου

Γενικη Οδοντιατρικη

Θεραπεία των τερηδονισμένων δοντιών

Αισθητικη Οδοντιατρικη

Αποκτήστε φωτεινό χαμόγελο με λευκά δόντια και υγιή ούλα

Χειρουργικη Στοματος

Επεμβάσεις που γίνονται με εφαρμογή τοπικής αναισθησίας

Εμφυτευματα

Σύγχρονη μέθοδος αντικατάστασης χαμένων δοντιών

Προληπτικη Οδοντιατρικη

Πρώτος σταθμός για την αντιμετώπιση των παθήσεων

Προσθετικη

Διαδικασία αντικατάστασης χαμένων δοντιών

Σας περιμενουμε

Καλωσορίζουμε κάθε νέο ασθενή, που θέλει χωρίς πόνο και αγωνία
να βρει λύση σε οποιοδήποτε οδοντιατρικό ή περιοδοντολογικό πρόβλημα, όσο μεγάλο και εάν είναι.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;

Καλέστε στο τηλέφωνο 210 9767645-46 ή στείλτε email στο info@perioclinic.gr